+46 – för dig och ditt företag.
Vi utmanar de stora operatörerna.
Inga kötider, inga knappval, inga robotröster.

Vi har valt att gå vår egna väg. En väg där personlig service och tillgängliga medarbetare är en självklarhet, en väg där långa kötider och robotkundtjänst inte existerar. För oss är det givet att våra kunder vet vem man pratar med, och får rätt hjälp när det behövs. Plus i kanten, vi är trevliga också. Så tänker vi – och det är så vi hedrar Sveriges alla småföretagare.

MOBILTELEFONI
+46 MOBIL

+46 Mobil är anpassat för alla, från stora affärsverksamheter till små enmansföretag. Fria minuter, sms och mms, och du väljer surf.

PAKETLÖSNINGAR
VÄXEL

+46 Växel ger dig hela företagets telefoni i mobilen och i datorn. Med en molnbaserad växel gör du dig mer tillgänglig än någonsin.

MISSA INTE
+46 Tjänster

Vi gillar paketlösningar och vi vet att det är uppskattat, kolla in våra tjänster och se hur du kan komplettera eller ändra den lösning som du har idag.

Har du svårt att pricka rätt? Ring oss.

Surf-SIM

Kraftfull surf upp till 80 mbit/s i det prisbelönta 4G-nätet. För användning i surfplatta, router eller usb-modem.

Fast Telefoni

Få samtalen till ditt fasta nummer direkt i mobilen, eller skaffa en säker uppkoppling med fast telefoni via mobilnätet.

+Tjänster

Bläddra bland +46 extratjänster som kan läggas på eller tas bort vid behov. De flesta tjänster ingår alltid kostnadsfritt.