PARTNERS.
LET’S GET TO WORK.

+46 har idag ett flertal återförsäljare, certifierade partners samt vårt huvudkontor i Västerås för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt, men vi kan bli ännu fler.

ERFARENHET KRÄVS.

Kraven för att få bli partner till oss på +46 är höga.
Vi arbetar endast med återförsäljare som har god erfarenhet av telekombranschen, det vill säga som har jobbat med till exempel Telenor, Tele2, Telia, Tre eller någon annan mindre mobiloperatör. Ni som ansöker som partner skall även kunna visa på bra försäljningsvolymer och framförallt – mycket hög kvalité vad gäller kundnöjdhet.

Värt att nämna är vi tar emot ansökningar från både nystartade företag och befintliga, det viktiga är att ni har arbetat med telekom, telefoni och mobilabonnemang tidigare.

UNIKT PARTNERPROGRAM.

Om ansökan går igenom och +46 godkänner bolaget som partner så är fördelarna många.

  • Långsiktigt samarbete tillsammans med en trygg partner.
  • Lättsålda och konkurrenskraftiga tjänster.
  • Fantastisk kundtjänst & partnersupport.
  • Vi hjälper till med kunds sista-faktura.
  • Sveriges bästa täckningsnät via Tele2.
  • Förmedla de senaste telefonerna – billigare än lagerhyllan.
  • Unikt CRM-system med rapportering och kundhantering.
RIS ELLER ROS?

Har ni pratat med någon av våra partners och önskar lyfta fram något speciellt?

Vi uppskattar alltid all beröm och konstruktiv kritik som vi kan förmedla vidare till våra partners för ett ännu bättre partnerskap.

”Jag har jobbat med +46 under en lång period och på så vis fått se den enorma utveckling och förbättring +46 som operatör genomgått. Anledningen till att jag valt att jobba med +46 under denna tid är att kundtjänst samt kontaktpersoner för återförsäljare ligger på en väldigt hög nivå och är alltid lika tillmötesgående. Med en kundtjänst likt +46’s kan man jobba ostört och fokusera på det som alltid ligger i fokus, det vill säga kundens bästa.”

– Linus, certifierad +46 Partner

”Att arbeta med +46 är för oss på kontoret både en självklarhet och en trygghet då man vet vad man får av att samarbeta ihop, och det är en långsiktighet och otrolig kompetens på alla plan. Som återförsäljare är det viktigt att ha en bra kontakt med allt och alla som är involverade inom försäljning/säljsupport, och där kan jag lätt säga att +46 ligger i topp överlägset. Vilket gör att man kan fokusera på försäljningen till fullo och även veta att ens kunder är i trygga händer när de behöver ha hjälp med något hos kundtjänsten.”

– Stefan, certifierad +46 Partner

PARTNERANSÖKAN.
Företagsbeskrivning & affärsplan
Du har angett att ni är 1 anställd/anställda.