Howdy Partner!

Går du i tankar på att starta eget, eller har du kanske redan gjort det?

Även om du är en etablerad aktör på marknaden eller en nykläckt entreprenör så är vi på +46 är alltid intresserade av långsiktiga partnerskap med dig som har jobbat inom telekom, antingen som säljare eller som återförsäljare.

Som partner till +46 är det viktigt att vi har ett “ge och ta”-samarbete där vi jobbar med varandra istället för åt varandra.

Med full tillgång till hela +46 tjänste- och produktutbud kan du som partner följa och skapa din egen nisch mot de kunder du pratar med. Drivs du av att hjälpa enmanna-företagen eller är du expert på växellösningar? Eller både och? Oavsett vad, så passar vi dig.

Vi värnar om dig, dina mål och ger dig förutsättningarna för att komma dit – det är pluset i +46.

Ni förmedlar, vi sköter resten

Som partner till +46 har ni tillgång till alla våra tjänster. Resten sköter vi, både kundtjänst och administration.

Hållbart samarbete

Vi sätter ribban högt för att bli partner, men den ligger lika högt från vår sida.

Ta nästa steg

Vill du etablera dig inom telekom? Vi hjälper dig med företaget.

Bli partner och kom igång.
För att påbörja partnerprocessen, fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.
UNIKT PARTNERPROGRAM.

+46 har idag ett flertal återförsäljare, certifierade partners samt vårt huvudkontor i Västerås för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt, men vi kan bli ännu fler.

Om ansökan går igenom och +46 godkänner bolaget som partner så är fördelarna många.

ERFARENHET KRÄVS.

Värt att nämna är vi tar emot ansökningar från både nystartade företag och befintliga, det viktiga är att ni har arbetat med telekom, telefoni och mobilabonnemang tidigare.

Kraven för att få bli partner till oss på +46 är höga.

Vi arbetar endast med återförsäljare som har god erfarenhet av telekombranschen, det vill säga som har jobbat med till exempel Telenor, Tele2, Telia, Tre eller någon annan mindre mobiloperatör. Ni som ansöker som partner skall även kunna visa på bra försäljningsvolymer och framförallt – mycket hög kvalité vad gäller kundnöjdhet.

För er som fokuserar på färdig-paketerade växlar eller andra växellösningar ser vi gärna att ni arbetat med aktörer som Soluno eller Telavox.

SAMARBETET MED +46.

Det finns många fördelar att ha en etablerad partner med erfarenhet i bagaget när man ska erbjuda sina kunder en bra tjänst. Låt dina kunder ta del av nedan fördelar, och börja dialogen idag.

  • Långsiktigt samarbete tillsammans med en trygg partner.
  • Lättsålda och konkurrenskraftiga tjänster.
  • Fantastisk kundtjänst & partnersupport.
  • Vi hjälper till med kunds sista-faktura.
  • Sveriges bästa täckningsnät via Tele2.
  • Förmedla de senaste telefonerna – billigare än lagerhyllan.
  • Unikt CRM-system med rapportering och kundhantering.
Vilka tjänster kan ni sälja?
Som partner till +46 får ni tillgång till hela +46 produktkatalog.
Mobilt.
Mobilabonnemang och mobila bredband, antingen färdigt paketerade i affärspaket, eller separat.
Växel.
Molnbaserade växellösningar som är ready-to-go, med helintegrering till mobilabonnemang och fasta telefoner.
Fast.
Fastnätsnummer i mobilen och fast telefoni via mobilnätet, två enkla lösningar som +46 tycker är ett bättre alternativ än telejacket.
Hårdvara.
Uppfyll hela behovsbilden med de senaste telefonerna och surfplattorna till era kunder till ett billigare pris än på lagerhyllan.
“Med en kundtjänst likt +46 kan man jobba ostört…”

Jag har jobbat med +46 under en lång period och på så vis fått se den enorma utveckling och förbättring +46 som operatör genomgått. Anledningen till att jag valt att jobba med +46 under denna tid är att kundtjänst samt kontaktpersoner för återförsäljare ligger på en väldigt hög nivå och är alltid lika tillmötesgående. Med en kundtjänst likt +46 kan man jobba ostört och fokusera på det som alltid ligger i fokus, det vill säga kundens bästa.

– Linus, certifierad +46 Partner

“Det är en långsiktighet och otrolig kompetens på alla plan…”

Att arbeta med +46 är för oss på kontoret både en självklarhet och en trygghet då man vet vad man får av att samarbeta ihop, och det är en långsiktighet och otrolig kompetens på alla plan. Som återförsäljare är det viktigt att ha en bra kontakt med allt och alla som är involverade inom försäljning/säljsupport, och där kan jag lätt säga att +46 ligger i topp överlägset. Vilket gör att man kan fokusera på försäljningen till fullo och även veta att ens kunder är i trygga händer när de behöver ha hjälp med något hos kundtjänsten.

– Stefan, certifierad +46 Partner

PARTNERANSÖKAN.
Företagsbeskrivning & affärsplan
Du har angett att ni är 1 anställd/anställda.